Domov     Ponudba     Povpraševanje Kontakt

Za pripravo ponudbe potrebujemo Vaše spodnje podatke.
(Avtomobilska, premoženjska in osebna zavarovanja)
Naziv podjetja/organizacije:
 g. / ga.: *
Ime: *
Priimek: *
Naslov: *
Pošta: *
Poštna številka: *
Davčna št. (za podjetja):
Če ste zavezanec za DDV vnesite
pred davčno številko SI
Elektronski naslov: *
Stacionarni telefon:
Fax:
GSM:
   
POVPRAŠEVANJE  
Izberite vrsto zavarovanja:
   
Sporočilo:
(v primeru podaljšanja
zavarovanja prosimo
vnesite št. zavarovalne
pogodbe)

  **   
 
* Obvezen vnos podatkov

** Z oddanim povpraševanjem dovoljujem, da me Zavarovalna agencija LEGAN&LEGAN, d.o.o., MEDVODE obvešča o ponudbi svojih storitev in da moje osebne podatke, v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, uporablja za trženje svojih storitev.


Izjava o zaupnosti
Podatke, ki ste nam jih zaupali, bomo skrbno varovali in z njimi ravnali v skladu z načeli zaupnosti, dobre poslovne prakse in določili predpisov. Tretjim osebam in podjetjem jih ne bomo posredovali!

Kot uporabnike naše spletne strani vas želimo seznaniti, da bomo izključno za potrebe komuniciranja z vami uporabljali vse od vas pridobljene informacije ali gradivo in da vašega imena in drugih osebnih podatkov ne bomo uporabljali v nasprotju z vašo voljo. Vaše osebne podatke bomo obdelovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov le na podlagi vašega dovoljenja.

Obdelava pomeni zbiranje, shranjevanje ali združevanje podatkov v zbirkah osebnih podatkov, spreminjanje, uporabo ali sporočanje, vključno s prenosom, iskanjem, blokiranjem in brisanjem. Vaši osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler je to potrebno za dosego namena.

Na podlagi vaše privolitve bomo vaše osebne podatke uporabljali za potrebe trženja premoženjskih in osebnih zavarovanj in vas preko različnih komunikacijskih sredstev seznanjali z novostmi zavarovalniške ponudbe.

V zvezi z varstvom osebnih podatkov vam zagotavljamo, da tako glede njihovega varstva, zavarovanja, vodenja katalogov podatkov in drugih pravic in obveznosti, ki jih kot upravljalec zbirke osebnih podatkov imamo, v celoti spoštujemo zakonske določbe.

Domov     l     Ponudba     l     Povpraševanje     l     Kontakt
Copyright 2009 - LEGAN&LEGAN d.o.o., Medvode 
GSM: 041 660 448